Gratis advies ondernemingsplan

Quickscan ondernemingsplan

 Loop jij vast bij het opstellen van je ondernemingsplan? 

Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen, ik ben hier om te helpen!

Samen kunnen we jouw ondernemingsdroom helder en effectief op papier zetten. 

Wacht dan niet langer en vul het quickscan formulier. Ik neem binnen 24 uur contact met je op voor een gratis advies en offerte!

Tevreden klanten

Ik kan het je zelf vertellen, maar mijn ondernemers kunnen dat veel beter.

Brendan CadoganAlmere
Lees verder
“ Ik was altijd al benieuwd als het ondernemen iets voor mij was en of ik hier geschikt voor zou zijn. Het was voor mij lastig om zonder startkapitaal en/ of de juiste middelen de correcte weg te volgen richting het ondernemen. Gelukkig kwam de cursus van Mevr. Darkaoui op het juiste moment op mijn pad om alles inzichtelijk te maken betreft het ondernemerschap. Deze cursus leert je in een hele korte tijd de handige kneepjes van het vak. Van het ontwerpen van je eigen logo tot het uiteindelijk maken van jou businessplan.”
Mina Lani
Lees verder
Ilhame heeft mij echt supergoed geholpen bij mijn ondernemingsplan. Ze heeft er echt de tijd voor genomen en heeft heldere, duidelijke feedback gegeven waar ik veel aan heb. Ze is eerlijk en zeer behulpzaam. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Zakia
Zakia startende ondernemer
Lees verder
Lieve Ihame, Ik heb je als bijzonder prettig ervaren. Je bent een fijne coach! Bedankt voor het grenzeloze vertrouwen wat je in mij had, zelfs op momenten wanneer ik vastliep en het even niet meer wist. Ik ben je enorm dankbaar en wens je het allermooiste toe🙏🏻
Naima Amda
Naima AmdaAlmere
Lees verder
Ilhame heb ik leren kennen als een gedreven pittige dame die zeer secuur is in haar werk. Ze denkt mee, ziet mogelijkheden maar behoed je ook voor gevaren. Ze is creatief en daardoor is ze in staat om tussen de regels door te lezen en iets wat in eerste instantie onmogelijk leek alsnog mogelijk te maken. Kortom een specialist met een hart voor je business en de drang om je te helpen je business naar een hoger niveau te tillen.
Ibitisamm
Ibitisamm
Lees verder
Ilhame is een ambitieuze powerwoman met een goed hart! Ze heeft mij geadviseerd, ondersteund en gemotiveerd tijdens het schrijven van mijn businessplan voor mijn minor. Met behulp van haar inzichten, opinie en alle tijd die zij investeerde om mij te helpen is mijn plan goedgekeurd. Ik ben haar dankbaar voor alle hulp, geduld en motivational peptalks. Ze steunt alle ondernemende vrouwen en wil ze graag zien groeien. Ik raad iedereen Ilhame aan!
Remco Monster
Lees verder
Ik was op zoek naar een goede coach die mij kon helpen met advies en opstarten van mijn eigen bedrijf. Bij deze zoektocht kwam ik Ilhame tegen. Ik heb voor Ilhame gekozen omdat Ilhame direct en duidelijk is, hulpvaardig is en veel begrip toont, helpt en coached waar ze kan. Het resultaat van de dienstverlening is het starten van mijn eigen bedrijf en eigen website. Ik beveel Ilhame van harte aan omdat Ilhame een eerlijke vrouw is, die weet wat ze wil en vooral haar klanten heel goed helpt en begeleidt om hun doel te bereiken.
Sami Loukile
Sami Loukile
Lees verder
Ik was opzoek naar iemand die me kon helpen met het schrijven van een businessplan voor mijn start-up. Ik kwam Ilhame tegen die veel kennis heeft van financiële zaken, het begeleiden van start-ups en tot het uiterste gaat om een goede plan te maken. Ilhame is kritische en volhoudend in het leveren van goede diensten en is erg zakelijk en vriendelijk in omgang en samenwerking. Ik beveel haar aan voor al het opstellen van een businessplan alsmede het coachen/ begeleiden van startende ondernemers.
Silvino Seymor
Lees verder
Ilhame ken ik inmiddels 12 jaar en in die tijd heb ik haar zien ontwikkelen van professional naar ondernemer. Voor twee ondernemerstrajecten heb ik de diensten van Ilhame als businesscoach afgenomen. Na afloop waren de deelnemers zeer enthousiast vanwege haar kennis over het (startende) ondernemerschap, financieringsmogelijkheden, gecombineerd met haar open persoonlijkheid. Voor een volgend traject staat zij bovenaan het lijstje om bij te dragen als businesscoach.
Previous
Next
Scroll naar boven
Hoi, kan ik je helpen?