Ondernemingsplan laten maken op maat?

Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent die de horizon wil verbreden, of een startende ondernemer met een veelbelovend idee, jouw onderneming vormt de sleutel tot de toekomst.

Ik begeleid je op deze reis naar succes. Dit bereik ik samen met mijn team door op maat gemaakte, overtuigende ondernemingsplannen te creëren die lezers overtuigen van jouw potentie en die van je bedrijf.

Jouw visie, ideeën, vakkennis en passie vormen de basis van het perfecte ondernemingsplan. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op! 

Ondernemingsplan door Ilhame laten schrijven

Ondernemingsplan laten maken op maat?

Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent die de horizon wil verbreden, of een startende ondernemer met een veelbelovend idee, jouw onderneming vormt de sleutel tot de toekomst.

Ik begeleid je op deze reis naar succes. Dit bereik ik samen met mijn team door op een maat gemaakt, overtuigende ondernemingsplan te creëren die lezers overtuigen van jouw potentie en die van je bedrijf.

Jouw visie, ideeën, vakkennis en passie vormen de basis van het perfecte ondernemingsplan. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Ondernemingsplan door Ilhame laten schrijven
Ondernemers geholpen
0 +
Gefinancierd
0 M+
Plannen geschreven
0
Sterren review
0

Ondernemingsplan schrijven

Je ondernemingsplan laten schrijven door iemand anders, is dat aan te raden? Ja! Wil je echt een vliegende start maken, dan is het slim om je bij te laten staan door een professional. Wij helpen je met het uitstippelen van een heldere strategie, wat zorgt voor rust in je hoofd.

Door het bepalen van de juiste strategie en koers breng je focus aan binnen je onderneming. Die focus is nodig om de eerste stappen richting succes te zetten.

Met onze uitgebreide kennis van marktontwikkelingen, wet- en regelgeving, en het financieringslandschap zijn we in staat om in nauwe samenwerking met jou een volledig gestructureerd ondernemingsplan te creëren. Deze ondernemingsplannen zijn niet alleen geschikt om direct investeerders en kredietverstrekkers aan te spreken, maar ook voor vergunningsaanvragen, subsidies, aanbestedingen en haalbaarheidsanalyses.

Bovendien dient het ondernemingsplan ook als leidraad gedurende jouw reis als startende ondernemer. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Werkwijze

1

1

KENNISMAKINGSGESPREK

Tijdens een kennismakingsgesprek willen we je graag beter leren kennen. We willen graag weten wat je wensen en behoeftes zijn. Daarnaast voeren we een quickscan uit. Wat zijn de mogelijkheden en is een financiering realiseerbaar?

3

3

Kredietaanvraag

We werken de aanvraag uit, zodat jij je op jouw onderneming kunt blijven focussen. Een deskundig opgestelde financieringsaanvraag positioneert jou als een professionele en toegewijde ondernemer. Dit verhoogt niet alleen de kans op financiering, maar is ook een cruciale mijlpaal in het traject.

2

1

Adviesplan

In het adviesplan leggen we de wensen en het financieringsdoel vast. Zodat je ook duidelijk in beeld hebt wat je van ons kan verwachten. Daarnaast worden de kosten ook in beeld gebracht, zodat er geen verassingen zijn achteraf.

4

1

Onderhandelen en afronden

Wij gaan op zoek naar een passende financieringsoplossing, onder de gunstigste voorwaarden. Wij lichten alle mogelijkheden grondig door en vergelijken diverse opties om tot een goed advies te komen. We streven naar de beste voorwaarden voor alle betrokkenen. De beste match kiezen we met elkaar.

Waarom kiezen voor IJzersterk ondernemen?

In de wereld van bedrijfsfinanciering krijg je slechts één kans om indruk te maken. Het is daarom heel belangrijk dat je ondernemingsplan, en dan met name het financiële aspect, realistisch is en op elkaar aansluit. Wil jij dat ook? Neem dan nu contact op en laten we samen kijken hoe we je doelen kunnen bereiken.

IJzersterk ondernemen ondernemingsplan op maat

Download gratis checklist

Zelf je ondernemingsplan schrijven? Zet de eerste stappen naar succes met onze gratis checklist voor het opstellen van een ijzersterk ondernemingsplan. Download nu gratis!

Download gratis checklist

Zelf je ondernemingsplan schrijven? Zet de eerste stappen naar succes met onze gratis checklist voor het opstellen van een ijzersterk ondernemingsplan. Download nu gratis!

Kosten ondernemingsplan

Elk ondernemingsplan is uniek en op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu een start-up lanceert, een bestaand bedrijf uitbreidt of een nieuw project wilt financieren, een doordacht ondernemingsplan is essentieel voor succes. Maar het is begrijpelijk dat je wilt weten waar je aan toe bent qua kosten.

De kosten voor het opstellen van een volledig ondernemingsplan beginnen bij €1495,00. Dit omvat een grondige analyse van jouw bedrijfsidee, marktonderzoek, concurrentieanalyse, marketingstrategie, operationeel plan en financieel plan. Dit geeft je niet alleen een gedetailleerd overzicht van je bedrijfsdoelstellingen, maar ook van de financiële haalbaarheid van je onderneming.

Als je niet zo bedreven bent in cijfers of alleen behoefte hebt aan hulp bij het financiële aspect van je ondernemingsplan, bied ik ook de mogelijkheid om alleen het financieel plan te laten ontwikkelen. Dit omvat het opstellen van winst- en verliesrekeningen, balansen, cashflowprognoses en financiële ratio’s die cruciaal zijn voor het aantrekken van investeerders of het verkrijgen van financiering van banken.

Wil je meer inzicht in de kosten voor het opstellen van jouw specifieke ondernemingsplan? Neem gerust contact met mij op. Ik sta klaar om de verschillende opties toe te lichten en een oplossing te vinden die perfect aansluit bij jouw behoeften en budget.

De meest gestelde vragen

“Nee, het ondernemingsplan is niet alleen bedoeld voor financieringsaanvragen. Je kunt het ondernemingsplan ook gebruiken voor vergunningsaanvragen, subsidieaanvragen, selectieprocedures, aanbestedingen en zelfs verblijfsvergunningen. Daarnaast dient het plan als een waardevolle leidraad gedurende de hele ondernemersreis.”

Een financieel plan vormt de cijfermatige onderbouwing van je ondernemingsplan. Het laat aan eventuele investeerders en jezelf zien hoe de toekomst er naar alle waarschijnlijkheid cijfermatig uit komt te zien. Dit is ideaal om uit de startblokken te schieten als ondernemer. Iedere maand controleer je of je nog voldoet aan het financiële plan. En je kunt bijsturen wanneer je een negatieve trend ziet.

Het financieel bevat in ieder geval een:
* Investeringsbegroting
* Financieringsbegroting
* Openingsbalans
* Liquiditeitsprognose (op maandbasis)
* Exploitatiebegroting (op jaarbasis)

Al deze onderdelen samen, geven je een perfect vertrekpunt waarmee je kunt zien of je voortgang hebt geboekt. Zo kan je gemakkelijk over een jaar (of drie) de balans opmaken.

Jazeker, in je (toekomstige) onderneming zijn deze kosten volledig aftrekbaar van de winst en in de meeste gevallen kun je de btw volledig terugvragen van de fiscus

Het uitbesteden van het opstellen van een ondernemingsplan brengt veel voordelen met zich mee; 

  1. Expertise: Als je niet bekend bent met het schrijven van ondernemingsplannen of als je specifieke kennis en vaardigheden mist, is het inhuren van een professional met ervaring in zakelijk schrijven en strategie heel waardevol.

  2. Tijd en middelen: Het opstellen van een goed ondernemingsplan kan tijdrovend zijn. Als je beperkte tijd hebt of andere belangrijke taken hebt als ondernemer, kan het uitbesteden van deze taak je kostbare tijd vrijmaken.

  3. Objectiviteit: Een externe partij kan een frisse, objectieve blik werpen op je bedrijf en nieuwe inzichten bieden die je zelf mogelijk over het hoofd hebt gezien.

  4. Toegang tot netwerken en financiering: Wij hebben een groot netwerk van investeerders en financiële bronnen, wat je kansen op financiering kan vergroten.

  5. Kwaliteit: Een professioneel opgesteld ondernemingsplan is vaak van hogere kwaliteit en consistentie, wat belangrijk kan zijn bij het benaderen van investeerders, kredietverstrekkers of overheidsinstanties.

Het ondernemingsplan is niet verplicht, maar wordt sterk aanbevolen. Het is namelijk een leidraad voor je bedrijf.  Hoewel het niet verplicht is, eisen financiers vaak een ondernemingsplan omdat het hen overtuigt van de levensvatbaarheid van je bedrijf en je capaciteit om winst te maken.

Contactformulier

Vragen? Neem contact met mij op

IJzersterk Ondernemen is jouw partner in ondernemersondersteuning.

Samen met mijn team bied ik uitgebreide begeleiding aan voor alle aspecten van het ondernemerschap.

Scroll naar boven
Hoi, kan ik je helpen?