Re-Integratie door middel van zelfstandig ondernemerschap

Re-integratie is al jarenlang gericht op het vinden van een nieuwe baan, maar laten we eerlijk zijn, dat werkt niet altijd voor iedereen. Sommige mensen kunnen gewoonweg niet de baan vinden waar ze echt gelukkig van worden. Maar wat als er een andere optie is?

 

Voor diegenen waar een traditionele carrière niet werkt, waar de perfecte match ontbreekt, of waar de droom altijd was om zelf iets te bouwen, is ondernemerschap het antwoord.

 

Mijn naam is Ilhame Darkaoui en ik maak uitstroom uit de Participatiewet mogelijk door inwoners binnen 13 weken  te helpen met het opstarten van een economisch levensvatbaar bedrijf.

 

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Of download de brochure hieronder.

Ik help je graag!

Wat kun je van mij verwachten?

Waarom kiezen voor IJzersterke ondernemers?

Ondernemers geholpen
0 +
jaar ervaring
0 +
plannen geschreven
0 +
sterren review
0

Wil je meer weten over mijn dienstverlening voor begeleiding naar ondernemerschap? Download dan nu gratis de informatie brochure en rekentool.

Resultaten afgelopen jaren

De afgelopen jaren heb ik meer dan 100 mensen geholpen om succesvol een bedrijf te starten. De resultaten zijn duidelijk:

Wil je meer weten over hoe ik je inwoners kan helpen met het ondernemerschap? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Scroll to Top
Open chat
Waarmee kan ik je helpen?
Waarmee kan ik je helpen?