Financiering voor uw bedrijf nodig? Ontdek jouw financieringsmogelijkheden​

Wil je een onderneming starten en heb je daar geld voor nodig? Of heb je als ondernemer bedrijfsfinanciering nodig om te groeien of voor een bedrijfsovername?

Ik adviseer en help je graag met het vinden van de juiste financieringsoplossing!

Wil je weten welke financieringsmogelijkheden jij hebt? Neem vandaag nog contact op voor een gratis adviesgesprek. Of vul de quickscan in en kom er binnen 24 uur achter of jouw onderneming financierbaar is.

Ik help je graag!

Optimaliseer je bedrijfsgroei met passende bedrijfsfinanciering

Groeien en innoveren vraagt vaak om extra kapitaal. Soms kun je een deel uit eigen vermogen financieren, lukt dit niet dan heb je extern kapitaal nodig.

Leasing, factoring, crowdfunding er zijn genoeg mogelijkheden. Ik ben  bekend met alle mogelijke financieringsvormen. Juist ook omdat ik de andere kant van de tafel heb gezeten; weet ik precies wat er nodig is om een passende bedrijfsfinanciering voor je te regelen!

Voor jou de beste deal, dit realiseer ik door jarenlange
ervaring te combineren met mijn uitgebreide netwerk. Daarin verzorg ik samen met mijn team het gehele financieringstraject voor je.

Ik bemiddel en begeleid je van A tot Z. Zo kun jij je bezighouden met waar je goed in bent: ondernemen! Plan een gratis gesprek in en ik leg je binnen 30 minuten uit welke financieringsmogelijkheden voor jou beschikbaar zijn.

Waarom kiezen voor IJzersterke ondernemers?

Ondernemers geholpen
0 +
jaar ervaring
0 +
plannen geschreven
0 +
sterren review
0

Onze werkwijze

Stap 1: Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek willen we je graag beter leren kennen. We willen graag weten wat je wensen en behoeftes zijn. Daarnaast voeren we een quickscan uit. Wat zijn de mogelijkheden en is een financiering realiseerbaar?

Stap 2: Adviesplan

In het adviesplan leggen we de wensen en het financieringsdoel vast. Zodat je ook duidelijk in beeld hebt wat je van ons kan verwachten. Daarnaast worden de kosten ook in beeld gebracht, zodat er geen verassingen zijn achteraf.

Stap 3: Kredietaanvraag

We werken de aanvraag uit, zodat jij je op jouw onderneming kunt blijven focussen. Een deskundig opgestelde financieringsaanvraag positioneert jou als een professionele en toegewijde ondernemer. Dit verhoogt niet alleen de kans op financiering, maar is ook een cruciale mijlpaal in het traject.

Stap 4: Onderhandelen en afronden

We werken de aanvraag uit, zodat jij je op jouw onderneming kunt blijven focussen. Een deskundig opgestelde financieringsaanvraag positioneert jou als een professionele en toegewijde ondernemer. Dit verhoogt niet alleen de kans op financiering, maar is ook een cruciale mijlpaal in het traject.

Gratis e-book succesfactoren voor bedrijfsfinanciering

Kosten van onze dienstverlening

Het team van IJzersterk ondernemen werkt altijd in opdracht van jou als ondernemer, waarbij jouw doelen voorop staan. We zijn onafhankelijk en bepalen onze eigen koers om financieringsoplossingen te adviseren die ten gunste zijn van jouw bedrijf. Om deze onafhankelijkheid te waarborgen, brengen wij de kosten van onze dienstverlening rechtstreeks bij je in rekening.

Onze kosten bestaan uit een vaste vergoeding die de basiskosten dekt. Na succesvolle afronding van de financieringsaanvraag, brengen we een succesfee in rekening waarvan de hoogte afhankelijk is van het bedrag van de financiering.

De kosten worden vaak volledig of gedeeltelijk verrekend met het tarief dat door een geldverstrekker wordt gehanteerd bij het afsluiten van de financiering.

Zijn er nog vragen waar je mee zit? Bekijk hier de meest gestelde vragen

Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder leasing, factoring en crowdfunding. Wij zijn bekend met alle mogelijke financieringsvormen en kunnen je helpen bij het kiezen van de meest geschikte optie voor jouw situatie.

Wij weten precies wat er nodig is om een passende bedrijfsfinanciering te regelen omdat wij ook aan de andere kant van de tafel hebben gezeten. Dit stelt ons in staat om voor jou de beste deal te realiseren door onze ervaring te combineren met ons netwerk.

De duur van het financieringstraject kan variëren afhankelijk van de complexiteit van je financieringsbehoeften. Tijdens een gratis gesprek van 30 minuten kunnen wij je een beter inzicht geven in de tijdlijn en de beschikbare financieringsmogelijkheden.

De kosten van onze dienstverlening kunnen variëren afhankelijk van de specifieke behoeften en het traject dat we voor je uitstippelen. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek kunnen we je hier meer over vertellen.

Het bedrag dat je kunt lenen hangt af van verschillende factoren, zoals je bedrijfsomzet, winstgevendheid en het doel van de financiering. Tijdens een gratis gesprek kunnen we je een beter inzicht geven in de leenmogelijkheden en de bedragen die voor jouw bedrijf beschikbaar zijn.

Ja, wij kunnen je ook helpen als je al een bestaande financiering hebt. We kunnen je adviseren over herfinancieringsmogelijkheden of aanvullende financieringen om je groei en innovatie te ondersteunen.

Wij hebben ervaring in diverse sectoren en begrijpen de unieke uitdagingen en kansen die elke branche biedt. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we bespreken hoe onze ervaring en kennis van jouw branche je kan helpen bij het verkrijgen van de juiste financiering.

Scroll to Top

Bedrijfsfinanciering nodig? Vraag een gratis adviesgesprek aan

Zie jij door het bos de bomen niet meer? Welke financieringsvorm past het beste bij jouw onderneming en is de voordeligste oplossing? Wacht dan niet langer en vraag een gratis adviesgesprek aan. Ik neem binnen 24 uur contact met je op voor een gratis advies!

Open chat
Waarmee kan ik je helpen?
Waarmee kan ik je helpen?